Nytt bygg for RG Crane

Den 30. juni 2022 var en gledens dag for både byggherre Medvind Eiendom og leietaker RG Crane når innflytting i det nye og moderne bygget fant sted.

Bygget på 1400 kvm og har solceller på taket.  I tillegg til kontorlokaler med panoramautsikt over Oslofjorden, inneholder bygget to store verkstedhaller og en vaskehall. Til bygget følger også 16 mål utelagring som er perfekt for lagring av kraner.

Dette er et ideelt bygg for RG Cranes virksomhet i tillegg til at det gir vekstmuligheter for selskapet.

Daglig leder Espen Jensen i RG Crane viser stolt frem utsikten fra sitt nye kontor og er veldig fornøyd med at de nå har fått et nytt og effektivt bygg i Røyken Næringspark.

Fra venstre ser vi Andreas Greve-Isdahl fra Medvind Eiendom som stolt overrekker bygget til daglig leder i RG Crane Espen Jensen med kollegaer.

RG Crane er en komplett tilbyder innen utleie, salg og service av tårnkraner og kan levere i hele Norge. Vi har høy kompetanse og lang erfaring i bransjen. RG Crane leverer kraner og tilhørende tjenester til bygg- og anleggsbransjen, industri og skipsverft. Vi er med i hele prosjektfasen, fra rådgivning og planlegging av kranvalg til demontering av kranene. I samarbeid med kundene utarbeider vi gode og effektive kranløsninger med fokus på sikkerhet, funksjon og økonomi.