Ny bedrift til Røyken Næringspark

I mars 2015 flytter Kameleongruppen inn i nytt moderne industribygg på Røyken Næringspark. Bedriften er ledende leverandør i Norge av industrielle merkeløsninger og sporbarhet. De fleste store næringsmiddelkonsern i Norge er på kundelisten.

Røykenmannen Kjell Hilleren er eier og gründer av Kameleon Coding Automation AS siden 1999. Bedriften har i dag 12 ansatte og en omsetning på 28 millioner. Kameleongruppen har utviklet softwaremoduler for produserende industri og leverer totale løsninger innen merking av produkter i hele verdikjeden. Kundene er produsenter av blant annet næringsmidler, bryggerier, industri- og byggevarer, legemidler og kosmetikk. Bedriften har totalt 700 merke- og softwareløsninger plassert ute hos 180 fabrikker i Norge og utlandet.

 

Bedriften leverer merkeutstyr fra Domino Printing Sciences i England. Domino har en markedsandel på rundt 20% globalt og er børsnotert i London. Kameleongruppen har en unik forretningsmodell de kaller driftsavtale, hvor kundene får levert en komplett løsning inkludert maskiner, software og all teknisk support uten å måtte investere ved oppstart. Dominos kvalitet og kunnskap er viktige bidrag i utviklingen av virksomheten.

Kameleon 1Kameleon 2
Norske Stålbygg AS bygger for Kameleongruppen

-Vi vokser og satser på fremtiden, noe vårt topp moderne nybygg i næringsparken gjenspeiler. Så vel bygget, som den store tomten vi har kjøpt, innbyr til fremtidig ekspansjon, forteller daglig leder Trond Olav Eek.

Bygget er et kombinasjonsbygg og rommer både verksted, lager og kontorer. Bygget har miljøvennlige løsninger og tilfredsstiller alle krav til god HMS-oppfølging. Norske Stålbygg er entreprenør for bygget som er lovet ferdig i løpet av februar 2015.

-Det blir godt å komme inn i moderne lokaler, spesielt med tanke på medarbeidernes trivsel og de gode arbeidsforholdene vi får. Så ligger vi høyt og fint på feltet, noe som medfører panoramautsikt over Oslofjorden, avslutter Eek.

For ytterligere informasjon se www.kameleongruppen.no